Ahad, 17 Oktober 2010

CERITA CINTA MIA KAFTIYA

aku baru siapkan cover depan untuk buku aku.

oohh.. ini cerita kalau impian aku nak membukukan semua cerpen aku tercapai.

ini dia..tarraa






tak apa.. tak payah puji sebab aku tau tak cantik. hasil dari kedaigambar (photoshop) beberapa minit lepas. mula - mula aku biarkan je tulisan macam di atas, lepas tu aku tambah sikit "koleksi cerpen" kat atas sekali sebab nak tutup kekosongan ruang. at last aku buang balik sebab menyemak mata memandang plus aku tak tau nak matchkan colour.

dan.. ini lah hasilnya.

agak-agak kalau aku terbitkan sendiri buku aku seperti cover di atas dan jual dengan harga RM10 sebuah.. ada orang nak beli tak?

tak nak? takpe lah..

mesti ada yang tertanya-tanya kenapa cerita cinta?
sebab kebanyakan cerpen yang aku tulis berkaitan cinta. memang pembaca suka baca cerita cinta sampaikan aku dah tak tau nak kupaskan isu apa lagi selain cinta.

dan kenapa letak nama sendiri?
sebab aku yang tulis.

dah. itu saja untuk entry hari malam ini. aku tak ada idea nak tulis panjang-panjang.

selamat bermimpi semua...

Tiada ulasan: