Khamis, 3 November 2011

Aku tagged 11 yang lain..


Kesinambungan daripada entry sebelum ni berkaitan "harus tagged 11 orang yang lain", nah.. aku dah sediakan sebelas soalan untuk aku random tag pada blogger yang aku follow, yang rajin update blog, yang aku selalu nampak nama dia naik kat dashboard. Fuihh...

Bloggeries sekalian, are u ready? (Bloggeries? Bahasa apakah??)

Here we go!


Rules of this game :

1. you must post these rules.
2. each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the question that tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tagged and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
6. No tag back!
7. No stuff in tagging section "YOU ARE TAGGED IF YOU READING THIS" "YOU ARE LEGITIMATELY  (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONEST) have tagged 11 people.


Soalan aku adalah :-

1. Nyatakan tentang diri kamu dalam 5 perkataan.

2. Kamu rasa kamu cantik/kacak bila...
3. Cinta pertama kamu masa kamu berusia..??
4. Lebih suka membaca atau menonton?
5. Namakan satu buku/cerita kegemaran kamu dan kenapa?
6. Apa yang akan kamu lakukan pada hari perkahwinan seseorang yang kamu pernah suka dulu??...
7. Suka budak-budak? Kenapa?
8. Suka berangan?
9. Berapa kerap kamu update blog dalam seminggu?
10. Apa benda yang wajib ada dalam beg tangan/poket seluar kamu?
11. Apakah impian yang kamu ingin capai??

Bloggeries yang aku nak tag :-


1. Cik Eka
6. Razfira  


p/s : Sangat tak sabar nak baca jawapan korang!. Oh.. >_<

7 ulasan:

Cik Eka berkata...

http://ekahafizy.blogspot.com/2011/11/menjawab-11-lemon-soalan.html

siap! hehehe

RinsyaRyc berkata...

thanks kak mia tag rin! huhu... terharu sngt.. >_<

tapi rin minta maaf x dpt jwb kt blog sbb banyak sngt orang dah tag. ade 13 orang dah. kesian pulak dorang nanti.. huhu~


1. saya suka makan mee jawa
2. cantik bila tengok muka sndiri kat dpan cermin. hehe..
3. tak pernah lagi jatuh cinta dgn serius. minat minat biasa ade.. hehe
4. membaca!
5. Adam dan Hawa <---buku pertama sya beli~
6. makan kod..
7. tak suke sngt. tapi takdela smpai benci~
8. ye.. egege
9. hari2 kod..
10. duit
11. jadi lecturer~


<----tanda kasih syg, jwb gak kat sini.. huhu..

Panggil Aku Han berkata...

wah..mekasih..tp han dh siap kn entry baru..
lmbt sikit ye jwb nye..^_^

Zul Fattah berkata...

mak aii.. kena lagi..?
aku jawab kat sini r.. busy sikit ni, nk kemas barang esok dah nk balik klantan..

1) simple person..
2) tak pun,
3) erm... x ingat r.. ramai sangat awek..
4) membaca kot..
5) harry potter.. hehe.. adventure kot..
6) ucap tahniah r.. smoga happy sokmo
7) i like sangat2... cute
8) acap kali,
9) sekali satu hari, seminggu 7 kali r..
10) dompet, sapu tangan, hendphone..
11) jadi manusia...

RazFiRa berkata...

wahhh kena tag! teruja nak jawab. hihihihi

RazFiRa berkata...

http://razfira.blogspot.com/2011/11/aku-sedar-aku-hanyalah-blogger-picisan.html

dah balas. bace la :)

Nyamuk Terbang berkata...

dh jwb ^^