Selasa, 20 Mac 2012

the wedding, the family event and the.... ;(


Note : Ini entry bergambar. Jadi bagi sesiapa yang suka melihat gambar sila tepuk tangan sekarang. *pap, pap, pap. pap... diri sendiri yang tepuk* >_<


Sebenarnya 'the wedding day' jatuh pada 25/2/2/2012 yang LEPAS tapi macam biasalah.. bila dah basi baru aku nak update kat sini kan.. Ok, just info untuk yang tak tau, sebenarnya pada hari yang kami sepatutnya sambut ahli keluarga baru, kami jugak kehilangan seorang ahli keluarga. Ini bukan drama dalam tv, bukan cerita dalam novel, bukan! Bukan! Bukan. Ini realiti dan ianya terjadi pada hari perkahwinan Mak Ngah Ida (adik mak yang bongsu)

Who? Why? When and where? Sila baca kat blog iekahafika.blogspot.com untuk cerita lebih lanjut dan terperinci sebab aku.. sebab aku.. ;(  

Tolong sedekahkan al fatihah untuknya, boleh?

Apapun, selamat tinggal ecan, semoga dia ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman, Amin.. dan selamat datang Pak Ngah Faisal to our biiigggggg family! *mood ceria, sengih sampai rabak mulut*


ok, serius... serius...


kemudiannya....

Kredit Photo : PetikDetik.


"yes! aku dah jadi bini orang!!"


ish.. ish. ish.. *geleng kepala*






Oligo o..ligo. Oligo sedap.. *nyanyi* ;p




Mak teh, Yasmin, Shasha. Oh, dan Zaquan, makteh's son.


The bestfriend who became the bridesmaid. ;)


Eh, eh.. member ILP lah! hahaha.. ;p


Sofea, (tak berbaju) mak andam to-be >_<


See?? 


the cousins yang comels.. heee.. ;)


'Lepaking' after kenduri. Tengok tu betapa 'hyper'nya si Alisya.. dan untie's.. hewhew





chitchat between niece's and untie. Oh, itu Haris Luqman punya BB phone. ;p


And the wedding ceremony ends here....

Actually, ada lagi dua events yang aku nak update, tapi apa kata kita update lain kali je sebab aku nak tengok Zahiril kat tv2 pukul 10 mlm ni. 

Upcoming entry. (Insyaallah, kalau terupdate..)
Satu : Family day keesokan harinya.
Dua : Majlis 'bertandang' ke Melaka yang baru berlangsung Ahad lepas.



p/s : Sambil update blog, aku juga sedang mengedit manuskrip. Oleh itu, manuskrip aku masih belum berganjak dari babak yang sama, tapi blog aku dah siap berupdate! 

Bagus Mia! Bagusssss..  

3 ulasan:

RazFiRa berkata...

hehe heppinyer :) tahniah3

ieka hafika berkata...

ooo .. ptot la makngah jumpe aku pnye blog .. baru saye tawww .. maluuu saye awakk .. haha

Tanpa Nama berkata...

Today is documentation ill, isn't it?