Isnin, 23 April 2012

PERHATIAN kepada semua Harraz's lovers. pheww..


Update cecepat. 

Ikutkan hati nak merepek merapu panjang lebar tapi sebab kesuntukan masa sebab aku dapat job menjahit manik lagi, jadi haruslah bahagikan masa untuk update blog dengan entri yang pendek sebab mesej ini penting (kalau tak penting, tak kuasa aku nak buang masa menaip kat sini) juga harus bagi sikit masa untuk sambung edit TMIH jugak sebab kalau tak sentuh langsung nanti teringat-ingat dalam kepala, langsung ganggu tumpuan nak menjahit, jadi.. here we go!

Perhatian untuk Harraz's Lovers kesayanganku, blog Tuan Muda Iman Harraz yang menggunakan url http://imanharraz.blogspot.com SUDAH DITUKAR kepada http://ceritamiakaftiya.blogspot.com Kalau korang ingat sebelum ni aku pernah mintak idea untuk tukar nama url blog tu lepas enovel Iman Harraz tamat kan? Kan? Tak ingat? Tak apa, pergi godek entri-entri aku yang lama. Jadi memandangkan enovel itu dah lama pun habis, dan aku dah masukkan cerpen baru kat dalam blog itu, makanya.. pada satu petang ahad yang panas, dalam bilik yang berbahang macam bilik sauna, aku telah pun melakukan makeover ke atas blog itu, jadi lepas ni kalau korang rasa rindu pada Harraz sebab nak baca novelnya pun aku punyalah lembap buat kerja, dari bulan-bulan lepas asyik dok edit, edit tapi siapnya tak juga, so korang bolehlah terjah blog itu dengan Url baru ----http://ceritamiakaftiya.blogspot.com-- Insyaallah nanti aku akan masukkan cerita-cerita baru kat situ je. Mungkin jugak enovel baru??.. hewhewheww..  >_<

Sekali lagi, klik link?

http://ceritamiakaftiya.blogspot.com



p/s : jangan lupa tinggalkan komen tentang layout aku yang terbaru tu yeah?.. huhu..

ok, tata.. Harraz dah panggil. ;p


Tiada ulasan: