Khamis, 11 Oktober 2012

Blind date dengan Yoon Gun


If facebook asking "what's on your mind?" my status is "Yoon Gun." 

Yes! Him. 

My head keep thinking of him. His sweet smile, a pair of charming eyes, cool, romantic in his own style, and.. and.. sudah cukup sudah.. cukup sampai di sini saja... *tetiba* dan yang paling penting, he gave me an inspiration by looking at him. Jadi  haruslah letak gambar ini sebagai wallpaper lappy sebagai peringatan yang "Blind Date" harus disiapkan.


BLIND DATE?

Ya, Blind Date. Satu lagi lintasan idea yang perlu aku kembangkan menjadi satu rantaian cerita pendek yang aku harap sangat, sangat, sangat harap berjaya aku siapkan. 

Pheww.. 

So, Yoon Gun sila berada bersama-samaku sehingga Blind Date berjaya disiapkan. ;D

Tengok gambar-gambar abang sweet ini lagi dan tinggalkan sebentar dress kuning itu. Nak esok? baiklah, esok pagi kita jahit. Malam ni kita ada Blind Date dengan Yoon Gun dulu, hu hu hu


a pair of charming eyes <3 p="p">


senyuman semanis gula ;p wkwkw..



cool gila! 

"Pink? Light blue?"
"Light blue suit you more"

Romantic? Acceptable ;-)

Baiklah, aku memang dah in love dengan lelaki ni selepas Siwon lelaki terakhir yang aku gilakan selepas Kim Bum, err.. turutannya patut jadi seperti ini Kim Bum--> Siwon --> Yoon Gun. 


p/s : Pergi youtube, cari "Music and lyrics Park Shin Hye And Yoon Gun dan tengok video tu. Oh Awek Kim Bum pun ada, "Kim So eun - Jun ho" Lebih sweet okeh..


Tiada ulasan: