Sabtu, 9 Februari 2013

miaKaftiya on twitter!



Assalamualaikum. Hai! Eh, twitter? 

Mia?

Twitter? Apa kes?




Aku memang macamni, bila rasa tak mahu tu, memang tak mahu langsung, tapi bila tetiba rasa macam.. "Eh, nak buat twitterlah" lepas tu terus sign up twitter, lepas tu tak tau apa yang nak di'tweets'kan. -__-

Tapi tak apa, walaupun kite tak ada encet canggih yang boleh bantu kite untuk tweet anywhere, anytime, and everything, kite masih boleh tweet something yang bagus-bagus macam promote cerita-cerita terbaru di blog sekaligus meluaskan jaringan pembaca kita, awak.. 

Haa... itulah gunanya teknologi. Manfaatkan sebaiknya. Untung-untung bukan luaskan jaringan pembaca je, tapi luaskan jaringan si pengarah filem/drama mencari cerita-cerita terbaru untuk di kaca-tv-pawagam kan, untung-untung diorang offer kita jadi penulis skrip, awak.. 

hewhewhew, Ok tak! Tipu je. Tak terfikir ke arah itu pun. 

So, for those of you yang ada twitter, Followlah kita sebab kita tak ada kawan kat dunia baru yang maha asing itu dimana ada burung biru yang asyik suruh kite "tweet-tweet" >_< runsing aje tau.

Oklah, malas nak membebel, till then, 



XoXo
Mia dan burung biru, tweet-tweet ;p

Tiada ulasan: