Sabtu, 20 Julai 2013

Neslo.


Kedai jahit tempat aku bekerja ni betul-betul bersebelahan dengan kedai makan. Kalau hari-hari biasa, dalam seminggu tu adalah dua tiga kali order milo ais petang-petang. Lama-lama bila dah bosan dengan milo, beralih pada Neslo pulak. 

Dugaan kecil dalam bulan Ramadhan ni, kadang pagi-pagi lagi dah cium bau harum semerbak, entah bau kacang dal ke, entah kari untuk roti canai ke aku pun tatau. Kadang tengahari dah cium bau ayam goreng. Perrhhh..

Nasib baik Neslo tu tak ada bau yang membolehkan ianya dihidu dari jarak yang kurang dari 10 langkah. Kalau taaaakkk...

hemm.




i'm gonna miss u Neslo. *muka-penuh-keazaman*



p/s : Saje update blog pendek-pendek sebab tak nak blog bersawang. Boleh camtuh? ; p

Tiada ulasan: