Isnin, 6 Januari 2014

Fancy cookies for any event's

Assalamualaikum,

Fancy cookies? APA TUUUHHH? *dengan dahi berkerut mulut muncung dalam kepala ada tanda soal ? besar*

Fancy cookies tu adalah biskut yang dihasilkan dalam macam-macam jenis bentuk. Memang sesuai untuk buat doorgif, hadiah hari jadi, malah hadiah terbaik untuk pujuk tunang/isteri yang merajuk sebab perempuan confirm akan jatuh cinta tengok biskut-biskut comel macam nieh.. 









Gila tak menangis kau tengok biskut boleh jadi wedding gown camgitu? Nak makan pun tak lalu..


Now what? Teruja tak tengok biskut comel-comel sampai nak makan pun tak sanggup tapi geram gila sampai rasa macam nak beli pastu nak bagi kat orang supaya mereka berkongsi rasa geram yang sama?




Add Ara Sharrina kat FACEBOOK (klik sini) dan bolehlah request fancy cookies dari dia. Oh, dia juga adalah seorang penulis novel!  >__<

till then.

Tiada ulasan: