Selasa, 15 April 2014

tempahan kurung moden scallop

Assalamualaikum,

Lama tak update blog. Rindu. So just a quick update.

Kita buka tempahan untuk kurung moden scallop, untuk yang duduk berdekatan, boleh datang jumpa bagi kain, sukat badan bagai. Untuk yang duduk jauh... *fikir..* tak tau nak cakap camne.. hoho



ada dua option, samada nak bersulam atau tak bersulam. Kelebihan sulam adalah warna scallop itu boleh pilih. Contoh macam gambar kanan, dasar kain warna hijau, tapi sulam warna pink. Tapi kalau tak sulam, warna dia sama je. Bagi aku dua-dua pun cantik.



Oh ya, tempahan untuk baju kurung, jubah, peplum dan lain-lain juga diterima. Beading JUGA diterima. Kalau awak friend kat fb kite, boleh pm. kalau awak ada nombor telefon kite, boleh call/msg. Whatsapp je tak boleh sebab phone rosak masuk bengkel ;(, kalau awak tau rumah kite kat mana, boleh datang rumah, kalau jumpa kite kat mana-mana boleh datang tanya. Pendek kata, kite memang menerima tempahan/pertanyaan anda dengan hati yang terbuka. 

Terbuka lah sangatttt... ;p

oklah, till then,
Xoxo.


p/s : eh, kite dah jadi tukang jahit ke awak???? *muka konpius*

Tiada ulasan: