Isnin, 26 Mei 2014

gmbar kontroversi


"Eh kau dah bertunang ke?" dengan reaksi muka ingin tahu lepas tengok gambar ni yang keluar kat facebook bila aku post link entry 'tempahan kurung moden scallop' sebelum ni.

OHEMGEEEEE....

i didn't upload that photo dengan caption - one step closer / got engaged / senyum tersimpul malu / senyum- sampai- tak-nampak-biji-mata etc etc. aku letak caption MENERIMA TEMPAHAN KOT?? Kite nak tunjuk contoh scallop kat tangan rupa dia macammana, tu ajeeee.. mihmih.



p/s : Abis tu anak dara yang belum bertunang tak boleh pakai cincin kat jari manis? *kerut kening*

Tiada ulasan: