Khamis, 3 Julai 2014

Zaman jahiliyah jadi pelakon


Assalamualaikum,


Bukak laptop, kat tab youtube, entah sape entah taip nama syasya solero kat situ, aku nak tukar video lain tapi macam tak ada idea nak tengok video apa, pastu macam orang gila glemer dan taksub pada diri sendiri tetiba aku pun terus taip mia kaftiya, pastu aku jumpa video ni yang aku upload dulu. Pastu aku pun klik dan tengok.


*Senyum*





*tersipu malu*

>__<





KAHKAHKAHKAH


Projek sem berapa entah masa zaman belajar dulu, kena berlakon jadi line u mobile yang tak clear. OMAGOSH.. bila budak pemalu disuruh berlakon, kena pakai topeng lagi? Memang buruk benor jadinya. Aku malu beb, malu bila tengok balik video ni.

Terkekek-kekek ketawa tengok panjang yang macam beruk dapat bunga, ke macam beruk dapat pisang? Kihkihkih  PANJANG… KENAPA HYPER SANGAT NIEH?  Oh, sebab dia punya line D-zone sangat jelas dan coverage tinggi tahap 4G gitu? ;p

Part yang paling malu sekali nak tengok, part aku kena berlakon jadi pengguna yang line maxis dia (ezzah) tak clear. Pastu kena cakap dialog yang entah pape.

Masa tu aku dah start menulis jugak, tapi bila diorang mintak idea, entah kenapa aku macam langsung tak ada idea, kalau lah sekarang kena buat balik projek macam tu, konfem aku bagi idea gempak-gempak tahap boleh jadi fenomena  kat tv3 punya.

Pasti!



"Langganilah D-zone!" *pengsan kalau suruh sebut perkataan ni lagi* 


Tiada ulasan: