Rabu, 10 Februari 2016

Lupa


Assalamualaikum.


Hai, lamanya tak update blog. 


Syoknya bila ada banyak akaun sosial lepas tu boleh log in dari phone je, dan kerana boleh log in thru phone, personal phone pulak tu, memang tak payahlah nak sign out/sign in all the time kan? Lepas tu bila dah lama gila tak taip password sampai terlupa apa eh password akaun sosial sendiri?

Parah!


Oh, apa ada hal, reset jelahhh...


Okey, *klik reset password*  OMG PASSWORD EMAIL PUN LUPA!


Apa yang patut korang buat? It happens to me all the time. Jadi sementara beringat ni cepat-cepatlah tulis semua password dalam buku nota so bila lupe boleh rujuk balik. Tapi, tapi, tapi sedihnyaaaaaa... kite lupa password akaun wattpad, tak boleh reset juga sebab lupa password email yang lama, pun tak boleh buang akaun tu sebab dah masukkan cerita yang baru... ;(


insecure nya rasa sebab tak boleh log out. Harap-harap dua tiga hari lagi teringatlah balik password tu. Aminn.

oh, btw read my story kat wattpad jugak. Kite ada masukkan satu enovel baru. Tak tahu sejauh mana cerita tu akan pergi, tapi itu sebenarnya Iman Harraz versi baru. Versi matang, versi yang mungkin aku betul-betul mahu ia jadi. Mungkin.

bye!