Jumaat, 9 September 2016

hai?

Assalamualaikum.


Rindunyaaaa nak update blog! Bila baca balik entri yang lama-lama rasa macam... emm rajinnya aku bercerita. Kalau boleh semua benda yang terjadi dalam  hidup nak diblogkan, hiks *tutupmuka* Tapi sekarang bila dah matang sikit pemikiran ni, semua benda kalau boleh nak simpan sendiri sebab aku tak suka bila apa yang aku share kat media sosial jadi bahan bualan/umpatan/komen orang lain.

Tapi kalau nak sorok semua macam belum ready,  alang-alang nak sorok baik tak payah ada social media terus kan? So share jugaklah benda-benda basic dalam life sendiri.

Dalam hidup ni bukan semua orang sukakan kita, yaaaa... kita pun bukan suka semua orang tapi kalau kurangkan diri dari jadi tumpuan orang lain kann lebih baik?

K lah sebelum aku delete lagi entri ni baik aku publish terus. Inshaallah nak cuba aktif update blog balik lepas ni, inshaallah.


See u later! Bye.