Isnin, 3 April 2017

#RandomQuestion


Assalamualaikum,



Tea or coffee?

Tea. Pagi petang - pagi petang esoknya - pagi petang lusanya - pagi petang hari seterusnya, teh o.



movie or drama?

Drama. Nak tengok muka hero / heroin kegemararan setiap hari sampai drama habis. Lepas tu move on.



Sungai or laut?

Sungai. Forever sungai. Laut ada jaws, so scawyy....



Komik or novel

Novel. Komik pun boleh layan kalau Oly (mygirlfriend) suggest (baca = bagi pinjam) cerita yang menarik.



Jahit manik or jahit baju?

Both. Haip, mana boleh pilih. Dua-dua pun rezeki. Tapi kalau malas nak banyak bergerak dan berfikir, jahit manik. 



Nasi or roti?

Roti. 



Describe yourself in 3 word

Blur
Innocent
Shy



Name 3 person in your head now

...
oly
...

(seriously, not thinking anyone)



List 3 of your fav books

Valentina Nervosa - Nurul Syahida
Suspek - Inawza yusof
Pakar - Nadia Khan

sebenarnya banyak sangat, tapi ini yang paling terlintas di fikiran. Maksudnya paling favourite lettuew...



List 3 of your fav song

Wind - Jung sung hwan
I'll go to you like the first snow - Ailee
Tolong ingatkan aku - Ana Raffali



List 3 of your fav drama

Scarlet heart - kdrama
Hati perempuan (lepas tu bila aku tengok balik ulangan, aku mempersoalkan kenapa aku suka cerita ni dulu? Paaassstiii sebab mia ahmad je kennnz? *tangan kat bahu*)
Rich man poor woman - Jdrama



3 perkara you do bila bangun tidur

Masuk bilik air
Solat subuh
Termenung (baca = should i kemas rumah dulu atau lepak-lepak-atas-katil-sambil-stalk-instagram atau oh-hari-ni-kena-siapkan-kerja-apa-kat-kedai? atau alaaaa-mak-nak-pergi-pasar-have-to-kemas-rumah-cepat-then-mandi-or-tak-payah-kemas-rumah-mandi-then-go-to-pasar-je?)



3 wishlist belum tercapai

Jadi penulis novel
main ice skating
kawin. (but this will be the laaaassssttt thing that i wish to do)




Hai? Miss me?


Tiada ulasan: